...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Winx-kerho


   Winx-kerho 

Tämä on Winx-kerho kaikille Winx Club-faneille. Jos haluat liittyä, lähetä viesti joko vieraskirjaan tai chattiin ja kerro, kuka haluat olla.
Kerhossa voi olla vain yksi kutakin hahmoa! Jos vanhat kerholaiset ovat epäaktiivisia ja heitä ei näy, voin harkita paikan luovuttamista toiselle.
Voit olla joku Winx-tytöistä, spesialisteista, Pixieistä, lemmikeistä, opettajista, pahiksista tai sivuhenkilöistä jne.
Myöhemmin kerholaiset pääsevät kirjoittamaan Winx-tarinaa vuorotellen, joka julkaistaan näillä sivuilla. Myös roolipeli tulee. Kerholaiset (ja muutkin) voivat kirjautua tekemääni foorumiin, jonoh päset klikkaamalla tästä. Kerhon oma osio, tarinat ja roolipelit luodaan, kunhan jäset kirjautuisivat foorumille. Vaikket haluaisikaan kerhoon, voit silti kirjautua foorumiin! :)

Kerhoon liittyneet:

1. Superpupu998 = Stella
2. Breeana Winx = Bloom
3. MoonSilverWinx =  Flora
4.NatuWinx = Musa
5. Jessica = Tecna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti