...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 5/2012


Winx-lehti 5/2012: Seikkailu Zenithissä

Hinta: 6,50e
Kannessa: Bloom ja Stella soutuveneessä. Ympärillä on taikalemmikkejä.
Liitelahja: Vaatteita Winx-nukeille ja italiankielinen pieni Winx-lehti, jossa kerrottiin vaatteista ja minulla ainakin mainostettiin 4. kautta. Huom. Lehtien mukana tuli eri vaatteita! Itse sain Floran asun; vaaleanpunainen Flower Power-paita ja vihreä hame.
Muuta lehdessä:
-Winx-postia
-Vihreä planeetta
-Winx-horoskooppi
-Testi
-Winx Girl
-Mainos Winx Clubin virallisista nettisivuista

Juonta:
Winxit (paitsi Roxy) on kutsuttu Zenithiin (eli Tecnan kotiplaneetalle), jossa on keksitty uusi robottimalli, Sentry. Mutta pettureiden takia robotti hyökkää kuninkaan kimppuun. Winxit taistelevat robottia vastaan, mutta robotin teknomaaginen säde osui Tecnaan, joka muuttui titaanipatsaaksi. Winxien täytyy löytää Stylius, joka suunnitteli tunnesirun robotteihin, sillä vain Stylius tietää, miten he voisivat pelastaa Tecnan.
Plussat 
+ Kansi on todella upea! <3
+ Sarjakuva oli jännittävä!
+ Sarjakuva oli piirretty hyvin, tykkäsin tästä piirrostyylistä.
+ Winx Girl-juttu on aina upea! Siinä on siis otettu kuvia 4. kaudelta ja siinä on niihin liittyvä tarina. Tällä kertaa tarina liittyi taas Nebulaan, joka on yksi suosikkihahmoistani.
+ Testi oli tosi hyvä!
+ Liitelahjana Winx-nukeille vaatteet... Se  vaan on niin upeaa!
+ Tecnan robotti Byte oli niin ihana!
+ Tecna on pääosassa. Kun Tecna muuttui titaanipatsaaksi, ajattelin: "Vau, tämä lehti on kyllä mahtava!" Tai siis se oli mahtava käännekohta.
+ Pidin tästä lehdestä ja sarjakuvasta todella paljon!
Miinukset:
- Minulle ja monille muillekin on tullut virheellinen lehti, jossa on takakannen postipalsta kahteen kertaan.
- Virheitä: Sivulla 33 Floralla oli vääränlainen Believix-asun toppi ja jotkut vihreät housut, jotka eivät edes kuulu asuun. Ja Bloomin Believix-asun paita on monella sivulla väritetty kokonaan vaaleanpunaiseksi, vaikka siinä kuuluisi olla myös vaaleansinistä.
Arvosana: 9
Kenelle suosittelen: Kaikille Tecna-faneille, sillä Tecna on tarinan pääosassa. Jos vihaat Roxya, kannattaa lukea tämä lehti, sillä siinä ei ole Roxya. Ja jos pidät roboteista, kannattaa lukea. Sarjakuva oli tosi jännittävä, eli jos kaipaat jännitystä, niin kannattaa lukea. Tai jos sinulla on Winx-nukkeja, niin kannattaa ostaa, sillä saat niille samalla vaatteita, joita on hankalaa saada muualta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti