...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Muut mieshahmot

Täällä on tietoa muista mieshahmoista.


Jared

Jared opiskelee Punalähteessä. Hän oli ihastunut Musaan, mutta kun hän oli menossa tutkimaan Alfeassa olevaa todellisuudenkammiota (2. kaudella) , Darcy hypnotisoi hänet ja Jared sekoitti tietokoneen. Faragonda kuitenkin palautti Jaredin ennalleen. Musa sanoi, että haluaisi olla Jaredin kanssa vain ystävänä. Myöhemmin Jared saikin toisen tyttöystävän.



Klaus
Klaus on Roxyn isä ja asuu Gardeniassa. Hän omistaa Frutti Music Bar:in.



Mike

Mike on Bloomin adoptioisä, joka asuu Gardeniassa vaimonsa Vanessan (eli Bloomin adoptioäidin) kanssa. Mike on ammatiltaan palomies ja hän löysi Bloomin kesketä tulipaloa, kun Bloom oli vauva. Mike on allerginen kissoille.

Andy, Mark ja Roy

Andy, Mark ja Roy ovat kolme poikaa, jotka Winxit tapaavat Gardeniassa 4. kaudella. Heillä on oma bändi. Bloom on seurustellut Andyn kanssa ennen kuin hän tapasi Stellan ja muutti Alfeaan.

Enerbus

Enerbus on Skyn isä ja Eraclyonin kuningas.

Radius

Radius on Stellan isä ja Solarian kuningas. Radius erosi vaimostaan Stellan ollessa pieni. 3. kaudella Radius meinasi mennä naimisiin pahan kreivitär Cassandran kanssa. Cassandra ja hänen tyttärensä Chimera noituivat Radiuksen, mutta lopulta Stella vapautti isänsä lumouksesta keijupölyllään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti