...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 9/2011


Winx-lehti 9/2011 : Kiellettyä taikaa

Hinta: 5,50
Kannessa: Bloom, Musa ja Stella
Liitelahjana: Winx Club Love & Pet-aiheinen kynä, jossa mukana tuli 3 kumia, Milly, Belle ja Coco.
Uutta: Sarjakuva on vain sivulle 41 asti ( normaalisti 49 ), sillä mukana oli Winx Club-horoskooppi, testi, muotia ja sporttivinkkejä.
Lehti ilmestyi yhden päiän etukäteen.
Arvostelu:
Roxy on pääosassa, eikä koulu suju hänellä hyvin, sillä hän on rakastunut ( arvasin!!!) Manueliin. Manuel kuitenkin välittää vain Rachelista, noidasta, josta melkein kaikki pojat pitävät. Roxy valmistaa Winxien kanssa lemmenjuomaa, jota Roxy juottaa Manuelille. Juomaa pitää kuitenkin antaa joka toinen päivä, tai sen vaikutus lakkaa. Trixien juonen takia Roxy jää kiinni ja Manuel jättää hänet. Griffin ilmoittaa tapahtuneesta Faragondalle, sillä lemmenjuoman valmistaminen on ankarasti kiellettyä. Hädän hetkellä Roxy herää unesta, joka olikin vain muiden Winxien loihtimaa hämäystä, jotta Roxy oppisi, ettei kannata valmistaa lemmenjuomaa. Kaiken lisäksi Manuel näyttää kiinnostuvan Roxysta oikeasti. Tarina jatkuu seuraavassa numerossa.
Plussat ja miinukset
+ Roxy saa ehkä poikaystävän!
+ Tykkään lemmenjuomatarinoista, sillä ne ovat jännittäviä
+ Trixit ovat taas mukana
+ Lehdessä oli Winx-horoskooppi, testi ja extraa, mitä olen toivonut jo kauan
- Kun selvisi, että koko lemmenjuoman tekeminen olikin vain Roxyn unta, ärsytti, sillä olisi ollut paljon jännempää nähdä, erottaisiko Faragonda Winxit Alfeasta
- Vaikka se olikin vain unta, en olisi uskonut, että edes unessa WINXIT valmistaisivat lemmenjuomaa. Se on NOITIEN puuhaa!
- Liitelahjan kumit olivat huonolaatuisia. Kun otin ne ja kynän paketista, kumien painetut värit lähtivät irti
Arvosana: 10-
Keille suosittelen: Roxy-faneille ja niille, jotka pitivät myös numerosta 3/2008: Lemmenjuoma!
En suosittele: niille, jotka vihaavat Roxya, pitävät vain taistelukohtauksista, eivät kiinnostu rakkaustarinoista ja lemmenjuomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti