...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 1/2013

Winx-lehti 1/2013: Paluu Amatsoniin

Hinta: 6,95e (huom. hinta on noussut!)

Liitelahja: rannekoru

Kannessa: Sophix-asuiset Stella, Bloom ja Flora

Muuta lehdessä:
- Tietoa 5. kaudesta: Selkiet
- Music Star
- Dance & Sport
- Fashion & Style
- Winx-horoskooppi
- 2 testiä
- Green Planet- Vihreä planeetta
- Winx girl
- Lukijapalsta

Sarjakuvan juonta:
Winxit ovat rannalla Gardeniassa, ja yllättäen Bloom tapaa vanhan luokkakaverinsa Iriksen. Iriksen poikaystävä, Tobias,  on arkeologi, joka löysi sormuksen temppelistä, jonka huhuttiin olevan noiduttu. Koska sormus vietiin pois oikealta paikoiltaan, temppelissä oleva käärmekuningas heräsi. Kun Tobias antoi sormuksen Irikselle, käärmekuningas alkoi luulla Iristä morsiamekseen ja alkoi etsiä häntä. Winxien täytyi palauttaa sormus takaisin valtaistuimelle, sillä muuten sitä ei saisi irti Iriksen sormesta. Jos hirviö saisi Iriksen kiinni, heidän häitään ei estäisi enää mikään...

Plussat:
+ Tietoa Selkieistä!
+ Sarjakuvan juoni oli hyvä!
+ Sarjakuva oli hyvin piirretty.
+ Iris oli kaunis ja mukava hamo.
+ Diana oli tässä numerossa.
+ Näytettiin kuvia Bloomista pienenä :3
+ Helian kommentti käärmekuninkaalle: " Hei, mato! Mihin ajattelit mennä?" XD
+ Winxit käyttivät Zoomix-siipiä.
+ Kaksi testiä! Ja ensimmäisen testin tulos osui ihan nappiin! :)
+ Winx Girls-juttu! Pidän niistä aina, sillä niissä on kuvia 4. kaudelta.
+ Nauroin yhdelle testin kysymykselle: "Valitse tekemistä: a) Shoppailu ystävien kanssa. b) Juttelu äidin kanssa." :D
+ Pikkuristikot olivat piristäviä. :)

Miinukset:
- Roxya ei näkynyt kuin parissa ruudussa. Taas sama juttu; Bloom sanoo Roxylle: "Jää sinä tänne auttamaan spesialisteja!" -.-
- Sivulla 18 Timmyn, Skyn ja Brandonin naamat on piirretty niin hassusti, että aloin nauramaan! :D Myös Tobiaksen naama oli piirretty aika hutaistusti.
- Music Star-jutussa oli Justin Bieber... En tarkoita millään pahalla faneja kohtaan, mutta itse vain en ole hänen faninsa. Tämä on vain minun mielipiteeni, joten älkää loukkaantuko!

Keille suosittelen: Jos pidät jännityksestä ja romantiikasta, kannattaa lukea tämä lehti. Roxy-faneja voi tosin harmittaa, kun Roxya on tässä lehdessä niin vähän. Jos pidät testeistä, tässä lehdessä on niitä kaksi! Myös Justin Bieber-fanit voivat tykätä music Star-jutusta.

Arvosana lehdelle: 9




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti