...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 3/2012


Winx-lehti 3/2012: Kyralin koe

Hinta: 6,50e
Kannessa: Flora, Musa ja Bloom
Liitelahja: Toimitus on taas sekoillut kun kaikille on tullut eri lahjoja, jotka ovat samoja kuin mitä on aiemmin tullut. Minä sain 2 sormusta, joissa olivat Bloom ja Flora.
Juonta:
Roxyn kaveri Kyral aikoo sekvitä Elementologian kokeesta lukematta. Hän aikoo tehdä pikaoppimisloitsun, mutta se menee pieleen ja syntyy hirviö. Winxit taistelevat hirviötä vastaan huonoin tuloksin. Lopulta Kyral voittaa hirviön käyttämällä kutistustaikaa. Hän hyvitti virheensä voittamalla hirviön, joten häntä ei rankaistu. Myöhemmin hän läpäisi kokeen nipin napin, mutta reilulla pelillä.
Muuta lehdessä:
-lukijapalsta
-Vihreä planeetta
-Winx-horoskooppi
-Tanssia ja sporttia
-Maaginen testi
-Winx Gilr, Tunteiden taikaa

Minun mielipiteeni lehdestä:
Mielestäni sarjakuva oli mahtava! Se eteni jännittävästi eikä tylsiä kohtia ollut. Minusta on kivaa, jos Winx-lehdessä on päähenkilönä joku aivan uusi hahmo. Sarjakuva oli tosi kiinnostava! Oli tosi hassua, kun Kyral kutisti Barbatean. :D Ja oli kivaa, kun oli pitkä taistelu. Ja taas kerran Tunteita ja taikaa-juttu oli mahtava, kun siinä on otettu kuvia 4. kaudesta ja aiheet liittyvät siihen.
Plussat ja miikat:
+Sarjakuva oli niin mahtava ja jännittävä!!!
+Kyral, uusi hahmo.
+Kyral kutisti Barbatean :D
+Hienosti piirretty sarjakuva.
+Kunnon taistelu!
+Tunteita ja taikaa-jutussa oli Mitzi.
+Winx-horoskoopit ja testi ovat aina kivoja.

-Kyral oli liian noitamainen keijuksi...
-Sivulla 24 ensin Roxy sanoo:"Pahus, Musa! Se ei lannistu!" Musa vastaa:"Se on hirveän äreä!" Jotenkin hassusti sanottu... :/
-Stellan korkokenkiin Believix-asussa oli piirretty kiilakorot.
-TAAS ongelmia liitelahjojen kanssa.

Arvosana: 10
Minun mielestäni siis ehdottomasti kannattaa lukea!
Suosittelen: Uusia hahmoja ja jännitystä kaipaaville, sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita taisteluista. Mitzi-fanit ilahtuvat varmasti Tunteita ja taikaa-jutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti