...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pixiet


 Pixiet


Pixiet ovat pikkukeijuja, jotka asuvat Pixiekylässä. Pixiet voivat liittyä johonkin keijuun. Silloin heistä tulee kuin siskoksia, eivätkä he eroa toisistaan koskaan.
Lockette on Bloomin Pixie, jonka voimat ovat lukot, ovet ja portaalit. Lockette voi muuttaa pinninsä taikasauvaksi, joka osoittaa oikeaan suuntaan. Lockette on usein erittäin varovainen ja pelästyy ja itkee usein.

Amore on Stellan Pixie ja hallitsee rakkautta. Amore on rauhallinen ja näkee asioiden romanttiset puolet. Amore on kiltti eikä joudu riitoihin muiden kanssa.

Chatta on Floran Pixie ja hallitsee salaisuuksia ja juoruja. Chatta on kova höpöttämään ja pitää välillä liiankin kovaa meteliä (ainakin Digitin mielestä).

Piff on Laylan Pixie ja hallitsee unia. Piff on vielä vauva ja puhuu vauvakieltä. Piff nukkuu usein ja lentää välillä myös unissaan.

Tune on Musan Pixie ja hallisee hyviä käytöstapoja. Tunen löytää useimmiten siivoamasta Musan huonetta. Tune on myös pitänyt prinsessaoppitunnin Bloomille. Jos käyttäytyy huonosti, Tune kiukustuu.

Digit on Tecnan Pixie ja hallitsee nanoteknologiaa. Digit ajattelee kaiken loogisesti ja puhuu "teknologian kieltä" aivan kuin Tecna ja Timmykin.
Kaikki Pixieiden kuvat tähän asti by:Boo --> 



Livy on viestinviejä-Pixie. Livylle voi antaa kirjeen, jonka Livy kuljettaa perille. Livy on pirteä ja iloinen, mutta sählää usein (esim. törmää puuhun) tai unohtaa asioita. Livy on Jollyn pikkusisko.



 
Jolly on ennustusten Pixie. Hän osaa ennustaa korteista. Hän on Livyn isosisko.



Zing on hyönteisten Pixie. Hän osaa myös muuttaa muotoa esim. Spiderman-asuun. Zing on reipas ja joskus uhkarohkeakin.



Glim on tulikärpästen Pixie. Glim puhuu vauvakieltä aivan kuten Piff.



Ninfea on Pixiekylän vanhin ja kylän johtaja. Hän vartioi yhtä Koodin/Codexin osaa, joka on hänen taikasauvassaan.





Concorda on arkistoPixie, joka vartioi Alfean arkistoa ja yhtä siellä olevaa koodin/Codexin osaa.







Discorda on Pilvitornin Pixie ja vartioi siellä olevaa koodia/Codexia.


Lisäksi Punalähteen koodia vartioi Athena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti