...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Winx Clubin viralliset nettisivut


Winx Clubin viralliset nettisivut


Winx Clubin virallisille sivuille pääset tästä. Tässä on tietoa niistä.
Sivustoa ei saa suomenkieliseksi, mutta esim. englanniksi saa. Jos ei ole hyvä englannissa, kannattaa käyttää Googlen sanakääntäjää ( vaikka se kääntääkin hassusti ).
Sivuille luodaan oma avatar, jolle voi ostaa erilaisia vaateita, hiustyylejä ja meikkejä Winx-kolikoilla ( wx) ja Rainbow-kolikoilla ( rc ). Tällä hetkellä avatar ja virtuaalirahat ovat kuitenkin pois käytöstä ja on hoettu puolen vuoden ajan, että pian ne tulevat takaisin. -.-
Winx-kolikot ovat ilmaisia. Niitä voi tienata näin:
-Kirjaudu sisään kerran vuorakaudessa --> 10 wx
-Lue uutiset kerran vuorokaudessa --> 3 wx
-Käy katsomassa web-avatariasi kerran vuorakaudessa --> 10wx
-Kirjoita foorumiin kerran vuorokaudessa --> 10wx
-Lue foorumia kerran vuorokaudessa --> 3 wx
-Kirjaudu sisään Winx Adventureen kerran vuorokaudessa --> 50 wx
-Pelaa jotakin minipeliä --> 10wx
-Pelaa samaa minipeliä uudestaan --> 1 wx

Rainbow kolikot maksavat oikeaa rahaa, joten en tiedä paljonko ne maksavat, sillä en ole ikinä ennen ostanut, enkä aiokaan. Niillä voi kuitenkin ostaa erikoisia huonekaluja, vaatteita tai hiustyylejä, jota Winx-kolikoilla ei saa. Rainbow-kolikoilla ei tietenkään voi ostaa Winx-kolikoita maksavia asioita.
Winx Adventure on Winx Clubin sivuilla oleva online-peli, jossa luodaan uusi 3d-avatar. Uutta on se, että avatarilla on oma huone, jota voi sisustaa ostamillaan huonekaluilla. Sinne voi kutsua myös ystäviään kylään. Ja hahmolle voi tietysti ostaa vaatteita, mutta erilaisia hiuksia, huulia ja silmiä saa kuitenkin vain Rainbow-kolikoilla. Pelissä voi chattailla muiden Winx-fanien kanssa, mutta suurin osa puhuu englantia ja toisiksi suurin osa puhuu venäjää. On siellä tietenkin vähän suomalaisia, mutta ei kovin paljon.
Minipelejä tulee sivustolle usein lisää. Ja jos tekee ennätyksen, voittaa erikoispalkintoja, joita ei kaupasta saa! En ole ikinä itse voittanut.
Halloweenin 2010  aikaan  oli tapahtuma, jossa piti löytää Adventuren puistosta kaikki Trixien taikomat asiat; hämähäkin seitit, haamut ja kurpitsat. Jos löysi kaikki, sai palkinnoksi noita-asun. Minä löysin kaikki. Asua ei saa kaupoista.
Sivustolla oli ennen Gardenia Park-onlinepeli, mutta se poistettiin. Siinä oli web-avatarien näköiset hahmot, jotka chattailivat ja tanssivat 2d-puistossa. Se oli lempipelini! Siellä sai myös adoptoida oman lemmikin, jota sai hoitaa ja sen kanssa pystyi pelata minipelejä ( joita ei myöskään ole enää). Puistossa pystyi ostamaan kukkia, jäätelöitä ja ilmapalloja, joita pystyi antamaan lahjaksi toisille pelaajille.

1 kommentti:

  1. Gardenia Park <3 Muistan, kun tutustuin siellä yhteen suomalaiseen pelaajaan jonka kanssa aina juteltiin ja pelattiin. Mutta sitten jouduin pitämään taukoa kuukauden verran ja kun kirjauduin siään Gardenia Park oli hävinnyt. Olin paniikissa ja etsin sitä kaikkialta. Harmittaa niin hirveän paljon. :,( En ole enää kuullut sen jälkeen suomalaisesta winx pelaajasta johon tutustuin Gardenia Parkissa. Olisi mahtavaa tietää onko hänellä ollut/onko nykyään winx sivuja tai mitään. :) Hän oli mukava ja ystävällinenkin. Tutustuin siellä myös hieman nuorempaan pelaajaan 9-vuotiaaseen englantilaiseen tyttöön. Olen kyllä huono enkussa mutta älysin kyllä aika paljonkin hänen viesteistään. Tämä tyttö osti minulle aina jäätelöitä, kukkia ja ilmapalloja. :D
    Minun siskoni taas tutustui 14- vuotiaaseen englantilaiseen tyttöön. Hän lainasi enkun kirjaani ja opetti kyseiselle tytölle suomea... Tämä tyttö kuitenkaan ei älynnyt hänen "opetuksesta" mitään.

    Gardenia Park <3 Niin ihania muistoja... Haluaisin oikeasti tavata kyseisen suomalaisen henkilön johon tutustuin Gardenia Parkissa. En muista missä tapasimme mutta jossakin. :))

    VastaaPoista