...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 4/2012


Winx-lehti 4/2012: Pieniä toiveita

Hinta: 6,50
Kannessa: Bloom, Flora ja Stella Believix-asuissa
Liitelahja: Love&Pet-aiheiset tarrat, joissa Stella&Ginger, Ginger, Milly, Flora&Coco, Bloom&Belle, Layla&Milly ja pöllö.
Muuta lehdessä:
-lukijapalsta
-Muoti ja tyyli
-Winx-horoskooppi
-Tanssia ja sporttia
-Testi
-Winx Girl: Ihanaa taikuutta
Juonta:
Winxit ovat Gardeniassa etsimässä syntymäpäivälahjaa Vanessalle, eli Bloomin adoptioäidille. He löytävät leipomon, jossa he huomaavat olevan jotakin kummallista. Winxit selvittävät asiaa. Leipomo on taikaleipomo, jossa ovat töissä kolme Alfeasta karannutta oppilasta, jotka halusivat toteuttaa ihmisten toiveita maagisten leivoksien avulla. Mutta toiveiden toteutuminen ei ole läheskään aina hyvä asia...
Plussat ja miikat:
+ Kansi on ihana! <3
+ Ihanat tarrat <3
+Winx Girl-juttu oli kiva.
+Mainostettiin Winx Clubin nettisivuja www.winxclub.com
- En tiedä miksi, mutta tarina ei ollut mielestäni niin jännittävä tai mielenkiintoinen kuin ennen.
-Virhe: sivulla 39 Musa huutaa: "Morfiksiaalto" ja Layla huutaa:" Harmoniahyökkäys". Vuorosanojen pitäisi mennä toisin päin. 
-Winx Girl-jutussa kun on otettu kuvia suoraan neljänneltä kaudelta, niin yhteen kuvaan on jäänyt se palkki, joka tulee tietokoneessa kun säädetään äänen voimakkuutta. Tai siis ei se haittaa, mutta huomasin vaan. :D
Minun mielipiteeni lehdestä:
Kuten sanoin, en jostain syystä pitänyt tätä lehteä niin hyvänä kuin edellisiä numeroita. Tarina oli jotenkin vain tylsä. Kuin luin sen ensimmäistä kertaa, ihmettelin hetken ja mietin: "Häh??" Lukemisen jälkeen jäi tyhjä olo.
Arvosana: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti