...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hauskaa Winx-puuhaa osa 6


Onko sinulla Winx-nukkeja, muttet keksi, mitä leikkisit niillä? Ei hätää! Täältä saat paljon uusia ideoita.




1. Leiki Winx-jaksot läpi. Aloita aivan ensimmäisestä jaksosta Odottamaton tapahtuma, jossa Bloom on juuri saanut vanhemmiltaan lahjaksi polkupyörän, (vaikka olisi kovasti halunnut skootterin) ja lähtee pyöräilemään, kunnes näkee metsässä hirviöitä vastaan taistelevan Stella, joka on oikea keiju…

2. Leiki Love & Pet-kauppaa. Winxit myyvät taikalemmikkejä (käytä vaikka Littlest Pet Shop-eläimiä) asiakkaille (muita barbeja tai Bratzeja). Mitä tapahtuu, kun Winxit ottavat työharjoitteluun aivan tavallisen ihmisen? Tai entä mitä tapahtuu, kun lemmikit karkaavat? Tai jos Kikolle tulee jokin taikatauti, johon Winxien pitää hankkia lääke toisesta ulottuvuudesta? Voit itse päättää!

3. Tähän leikkiin tarvitset vain pari Winx-nukkea, tai jos sinulla on niitä monta, voit toki ottaa useammankin, mutta kunhan niitä olisi parillinen määrä. Ensin sinulla on nyt vaikka esim. tavalliset Stella ja Bloom (myös mopoasuiset käyvät tavallisiksi, kunhan ei ole siipiä). He ovat aivan tavallisia tyttöjä, jotka käyvät aivan tavallista koulua. He tykkäävät lukea keijutarinoita ja heillä on koulussaankin mukana aina sama keijukirja. Muut kiusaavat heitä, sillä muut inhoavat keijuja, sillä heidän mielestään keijut ovat ihmisille vaarallisia, sillä siellä, missä on keijuja, on myös aina hirviöitä. Muut haluaisivat tuhota kaikki keijut. Stellan ja Bloomin keijukirjassa kuitenkin lukee, että maailmassa olisi jäljellä vielä kaksi keijua. Stella ja Bloom haluavat löytää keijut ennen muita, jotta keijut pelastuisivat. Myöhemmin metsässä hirviöt kuitenkin avaavat portin toisesta ulottuvuudesta ja hyökkäävät Stellan ja Bloomin kimppuun. Heille selviää, että HE ovat ne kaksi viimeistä keijua! Kirjan sivut aukeavat yksi kerrallaan ja Stellan ja Bloomin pitää saavuttaa uusia taikuuden tasoja. He saavat myös peilit, joiden avulla he voivat itsekin avata portaalin toiseen ulottuvuuteen. Mutta heidän on salattava, että he ovat keijuja, sillä kaikki muut heidään koulustaan haluavat tuhota viimeiset keijut. Jos vaikka joku oppilaista tulee metsään juuri kun Stella ja Bloom ovat keijuasuissaan, heidän pitää pukea ylleen pitkät mustat kaavut peittääkseen keijuasunsa ja siipensä.
    Siinä siis idea. Tulipas siitä pitkä! :D Ehkä voisin kirjoittaa siitä kokonaisen tarinan sivuilleni! Mutta Stella ja Bloom siis saavat uusia taikuudentasoja koko ajan lisää, joten sinun pitää keksiä niille nimet ja tehdä asut. Aivan ensimmäinen taikuuden taso on aina heikko; minä yleensä nimeän sen Super Winxiksi. Siinä Winxit eivät voi edes lentää. He voivat tehdä superloikkia ja he eivät oikeastaan voi vielä taikoa, vaan heidän pitää käyttää fyysistä voimaa. Super Winx-asun teen yleensä niin, että käärin Winxin ympärille vaikka pari Marianne-karkkipaperia mekoksi ja kiinnitän ne hiuspompulalla tai pinnillä. Myös kangastilkku käy. Punavalkoraidallisesta karkkipaperista saa oikeasti hienon asun!
    Seuraava taikuuden taso on Taika Winx! Jos sinulla on Taika Winx-nukkeja, voit käyttää niitä. Eli aina kun esim. tavallinen Stella muuntautuu Taika Winx-Stellaksi, joudut vaihtamaan nukkea.
    Sitten Winxit saavat Charmix-voimat. Jos sinulla on Charmix-nukke, käytä niitä. Voit käyttää myös Taika Winx-nukkea, jolle voit laittaa jonkin korun Charmixiksi. Voit käyttää myös muiden nukkejen (esim. barbejen) vaatteita (vaikka ainakin vanhoille Winx-nukeille ne ovat vähän liian isoja, mutta ne pysyvät, jos käytät pompuloita ja pinnejä). Itse olen ommellut yhden mekon Bloomille.
   Sitten Winxit saavat Enchantixin, Believixin, Sophixin, Lovixin, Sirenixin, Harmonixin ja sitten aina vain voimakkaampia voimia, joita voit keksiä itse.

4. Tässä leikissä tarvitset pieniä Winx-nukkeja, jotka  mahtuvat nukketaloon. Jos sinulla ei niitä ole, niin voit kyllä käyttää normaalejakin nukkeja. Tarvitset myös pari randomia nukkea tai pientähahmoa. Eli vaikka Stella ja Bloom ovat koulun jälkeen kävelyllä ja huomaavat uuden talon (nukketalon). He menevät katsomaan sitä. Ovessa on kyltti: ”Taikakoulu. Opi taikaa ja tule keijuksi!” Stella ja Bloom naurahtavat ja ajattelevat, että kyseessä on hyvä pila. He kuitenkin menevät sisään ihan silkasta uteliaisuudestaan. Mutta pian he huomaavat, että kyseessä ei olekaan pila! He käyvät taikatunneilla ja saavat omat huoneensa. Pian Stellalla kuitenkin tulee koti-ikävä ja hän haluaa kotiin. Mutta kesken lukukauden ei Taikakoulusta noin vain lähdetäkään!  Stella ja Bloom karkaavat ikkunasta… He löytävät uusia linnoja, joihin he voisivat mennä vain, jos he kutistuisivat (tarvit siis muita leikkilinnoja ja vielä pienempiä Winxejä, joita on tullut yllätysmunista). He päättävät palata takaisin Taikakouluun suunnitelmanaan, että kun he ovat oppineet kutistuksen ja tarpeeksi kaikkea hyödyllistä, he karkaavat taas. :D Ja he karkaavat usein. Jos sinulla on esim. monta Stellaa, Stella voi luoda itsestään kaksoisolennon siksi aikaa, kun Winxit karkaavat. Mutta entä jos kaksoisolento ei käyttäydykään niin kuin pitäisi ja vaikka karkaa itsekin? :D:D Voit keksiä itse jatkoa.

5. Sitten tässä leikissä olisi hyvä, että sinulla olisi mahdollisimman paljon eri Winxejä. Ota joku ylimääräinen Winx-nukke ja leiki, että se olet sinä. Leiki, että ensin sinä elät aivan tavallista elämää ja yhtäkkiä näet Winxit metsässä taistelemassa ja huomaat, että sinullakin on taikavoimia. Sitten lähdet Winxien mukana Alfeaan ja liityt Winx Clubiin. Mitkä voimat haluaisit? Entä mitä tapahtuisi, kun taistelisit ensimmäistä kertaa Trixejä vastaan? Tai miten saavuttaisit Enchantixisi? Päätä itse. :D

6. Leiki Selviytyjiä! :D Tarvit tähän mahdollisimman paljon nukkeja ja vaikka Littlest Pet Shop-eläimiä (huom. kaikkia leluja yhteensä on oltava parillinen määrä!).  Laita kaikki nuket ja muut kasaan ja sekoita. Sitten ota niitä vuorotellen silmät kiinni ja muodosta joukkueet. Joukkueissa pitää olla saman verran hahmoja! Sitten jokainen joukkue päättää yhdessä joukkueensa nimen. Kannattaa kirjoittaa joukkueiden nimet ja niiden jäsenet muistiin paperille tai johonkin vihkoon. Kun joukkueesta myöhemmin äänestetään hahmo pois, yliviivataan nimi listasta.
    Kun joukkueet on luotu, kaikki hahmot alkavat muodostaa omia liittoutumiaan. Esim. jos joukkueessa on 3 kania, 2 Winxiä ja yksi Bratz, voivat kanit ja Winxit liittoutua Bratzia vastaan. Sitten kun yksinäinen Bratz on äänestetty pois, onkin Winxeillä paha paikka, sillä heitä on vähemmän kuin kaneja! Saavatko Winxit yhden kanin mukaan liittoonsa?
    Hetken juonittelun jälkeen on kisan vuoro. Se voi olla vaikka juoksukilpailu, muistipeli, viesti tai esterata. Jos esim. heität noppaa, joukkue saa edetä niin monta askelta eteenpäin ja ensimmäisenä maalissa oleva joukkue voittaa. Tai kisa voi olla myös semmoinen, että jokaisen joukkueen jäsen heittää noppaa ja se joukkue, joka saa yhteensä isoimman luvun, voittaa palkinnon (esim. vesimeloonin tai muuta tavaraa nukketalosta). Häviäjäjoukkue joutuu äänestämään jonkun jäsenistään pois. Eli sitten taas hahmot tekevät omia liittoutumiaan. Voit kirjoittaa muistiin, ketä hahmot äänestävät ja eniten ääniä saanut putoaa pelistä. Sitten kun hahmoja on pudonnut paljon, voit haluamasi mukaan yhdistää joukkueita tai jakaa hahmot uusiin joukkueisiin. Kuka voittaa upean palkinnon?

7. Tähän leikkiin tarvitset Huojuva torni-nimisen pelin, vaaleanpunaisista yllätysmunista tulleita tosi pieniä mini-Winxejä ja jonkun pikkuauton. Eli Winxit ovat lähdössä lomalle ulottuvuuteen, jossa ei ole taikavoimia. Siellä he rakentavat itse omat mökkinsä. Eli rakenna Huojuvan tornin palikoista jokaiselle Winxille (niin monelle kuin riittää) oma pieni huone ja yhdistä huoneet toisiinsa, jotta niistä muodostuu mökki. Muista rakentaa myös katot mökkiin.
    Laskeutuu yö… Winxit eivät kuitenkaan tiedä pahasta autosta, joka haluaa tuhota Winxit! Sen tehdäkseen auto yrittää tuhota mökit. Eli tönäise autoa päin Winxien mökkiä. Älä tönäise liian kovaa, ettei koko mökki hajoa kerrallaan, mutta älä myöskään liian hiljaa.  Jotkin seinistä hajoavat  ja rikki menneessä mökissä olevat Winxit juoksevat peloissaan ulos. Palikoista, jotka kaatuivat, he tekevät uuden mökin esim. koko rakennuksen taakse tai mökkien katolle. Kuinka kauan koko rakennuksen seinät kestävät tai miten Winxit toimivat?

8. Monet ovat varmasti leikkineet tätä aiemminkin, eli keksi Winxeille uuden transformaatiot ja voimat. Voit keksiä, miten voimat voi saavuttaa ja halutessasi voit koittaa vaikka ommella Winxeille uusia asuja.

9. Järjestä Winxien muotinäytös! Voit koota joistakin laatikoista lavan, jota pitkin Winxit kävelevät ja esittelevät uusia asujaan. Joku heistä tai mahdollisista muista nukeista voi toimia juontajana. Voit laittaa Winxeille muiden nukkejen asuja, tuunata vanhoja asuja tai tehdä itse aivan uusia asuja.

10. Leiki, että Winxit lähtevät discoon! Sammuta valot ja laita päälle eri värisiä valoja (esim. discopallo). Voit käyttää myös tavallisia otsalamppuja valoina. Jos sinulla on 2-siipiset Enchantix-nuket, vaihda niille kimaltavammat siivet disco-siiviksi. Voit myös vaihtaa/tehdä Winxeille disco-asut. Laita taustalle soimaan musiikkia. Voit leikkiä, että Winxit tanssivat sen tahtiin. Voit laittaa Winxeille myös Buffetin, jossa on erilaisia herkkuja.

11. Keksi uusi tuotantokausi Winx Clubiin! Suunnittele juoni ja päätä, ovatko viholliset Trixejä tai joitain uusia pahiksia, jotka voit keksiä. Voit käyttää muita nukkeja uusia hahmoina. Voit suunnitella uusia taikuuden tasoja ja uusia loitsuja.

12. Leiki, että Winxit järjestävät musikaalin! Ensin Winxit keksivät juonen yhdessä ja sen jälkeen jaetaan roolit. Winxit harjoittelevat ahkerasti omia vuorosanojaan ja esiintyvät lopuksi valtavan yleisön edessä. Kuuluuko esitykseen paljon kappaleita ja tanssikoreografioita? Sinä saat päättää!

13. Voit palata ajassa taaksepäin ja leikkiä, miten Winxit opettelivat käyttämään uusia taikavoimiaan. Alussa se oli vaikeaa ja he joutuivat harjoittelemaan kovasti onnistuakseen.

14. Voit kuvitella 4. kauden alun, kun Winxit olivat opettajina Alfeassa. Millaisilla eri asioilla he saivat oppilaat muistamaan vaikeat taikakaavat?

15. Jos sinulla on lautapelejä, esim. Muuttuva labyrintti tai Kanin loikka, voit käyttää pieniä mini-Winxejä pelinappuloina ja kuvitella, että he seikkailevat labyrintissä.

16. Rakenna Winxeille seikkailurata! Ensin heidän pitää pujoitella esteet, sitten ryömiä tunnelin läpi ja pompata tramboliinin avulla korkean esteen yli…

17. Pienenä tykkäsin leikkiä tosi paljon, että joku Winxeistä hypnotisoitaisiin, esim. Bloom muuttuisi taas yhtä pahaksi kuin Dark Bloom. Alussa muut Winxit eivät huomaa mitään, kunnes hypnotisoitu Bloom pyytää Stellan metsään kanssaan ja hyökkääkin yhtäkkiä. Onnistuvatko muut Winxit pelastamaan Stellan ja vapauttamaan Bloomin hypnoosista?

18. Leiki, että joku Winxeistä siepataan ja muut yrittävät pelastaa hänet. Ensin heidän on kuitenkin selvitettävä, minne heidän vangittu ystävänsä on viety…

19. Voit leikkiä, että eräänä päivänä Alfeaan saapuu uusi erikoinen oppilas. Onko hän todella vahva ja hyvä taikomaan, vai huonomuistinen keiju, joka ei osaa vieläkään edes lentää? Pukeutuuko hän erikoisesti tai onko hän jonkin muun ulottuvuuden julkkis? Miten hän tulee toimeen muiden keijujen kanssa?

20. Mitä tapahtuisi, jos Winxit menettäisivät taikavoimansa? Heidän pitäisi opetella taistelulajeja, joissa ei tarvittaisi taikavoimia, esim. nyrkkeilyä. Heidän on löydettävä keino saada voimat takaisin.

21. Jos sinulla on Winx-nukkeja, joiden siivet voi irroittaa, voit leikkiä, että jokin pahis varastaa heidän siipensä. Winxien on selvittävä ilman siipiään ja taisteltava pahista vastaan, jotten he saavat siipensä takaisin.

22. Winxit voivat järjestää juhlat tai discon. Mutta miten käy, kun yhtäkkiä Trixit hyökkäävät juhlaan?

23. Leiki Winxien piirustuskoulua! Ensin esim. Layla näyttää, miten hän piirtää jumppasalin. Muut Winxit yrittävät piirtää samanlaisen. Jostain syystä Stellan piirroksessa on kuitenkin ylimääräisiä juhlamekkoja salin penkeillä, ja Tecnan piirustuksesta löytyy teknisiä laitteita…

24. Leiki, että Winxit menevät tietovisaan! Stella tietää paljon muodista, Tecna teknologiasta, Musa musiikista, Flora kasveista jne. Voittaja saa tietenkin upean palkinnon!

2 kommenttia:

  1. Mahtavia ideoita. :) Sain niin hyvän idean, että teen ehkä omille sivuilleni itse keksimäni winx clubin kaudet. Mahtavia vinkkejä. Siskonikin innostui. :)

    VastaaPoista
  2. Itse leikin pienenä,että pierumies jahtaa Winxejä ja pierumies yrittää tuhota maailma yököttävillä pieruillaan. XD Mitäköhän minunkin päässä oikein liikkui,kun olin pieni? O.o
    Jos ihmettelet kuka oon,niin olen NatuWinx. :)

    VastaaPoista