...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hauskaa Winx-puuhaa osa 1


Näihin hauskaa Winx-puuhaa-kohtiin keksin kaikkea Winxiin liittyvää hauskaa puuhaa, mitä voi kokeilla. Teen niitä myöhemmin lisää. Tässä ensimmäisessä osassa kerron, miten voi tehdä tosi hauskan ja hassun pelin:kysymysvastaus-kortit.

Hauskaa Winx-puuhaa osa 1

Aihe: Kysymysvastaus-kortit

Sopii parhaiten: Winx-fanille, joka tietää paljon Winxeistä ja jolle on jäänyt Winxien repliikit hyvin mieleen. Myös huumorintajua tarvitaan! :)

Leikkaa paperista kortteja ja pinoa ne. Jaa ne tasan kahtia kahdeksi eri pinoksi. Kirjoita toisen pinon kaikkien korttien toiselle puolelle K ( = kysymys) ja toisen pinon kortteihin V (=vastaus). Sitten keksit kysymykseen jonkun hahmojen repliikkeihin liittyvän kysymyksen ja kirjoitat vourosanan vastaukseen. Kun sekoitat kummatkin pakat ja luet ne, niistä tulee ihan hassuja! XD
Esimerkkejä:
1. K: Mitä Icy huutaa Timmylle Villimaassa, kun Timmy juoksee pakoon Trixien hirviöarmeijaa?
1. V: "Liiskaan sinut, senkin säälittävä pieni mato!"
2. K: Mitä Darkar huutaa kauhuissaan, kun Winxit yhdistävät Charmixiensa voimat ja Darkar tuhoutuu?
2. V: "Mikä valtava voima! Ei voi olla mahdollista! Eiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
3. K: Mitä Sky kyselee Bloomilta kertoessaan Eraklyonin juhlasta?
3. V: "Haluaisin kertoa koko maailmalle,e ttä ole tyttöystäväni. Jos se siis sopii sinulle?"
4. K: Mitä professori Palladium toteaa Stellalle, kun Stella on reputtanut kokeen?
4. V: "Minun on valitettavasti annettava sinulle hylätty,nelonen."
5. K: Mitä Winxit huutavat, kun muuntautuvat?
5. V: "Taika Winx!"
6. K: Miten alkaa Winxien tunnari?
6. K: "Voittamaton sinäkin oot, jos tahdot niin,Winx!"
Jne. Voin tehdä myöhemmin lisää esimerkkejä. Keksikää itse lisää! Ideana on se, että kortit ovat sekaisin ja esim. kysymykseen 2 tuleekin vastaus 6 tai kysymykseen  1 tuleekin vastaus 3 jne... Pitäkää hauskaa! Ja katselkaa lisää Winxejä, jotta löydätte lisää hauskoja vuorosanoja! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti