...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 1/2012


 Winx-lehti 1/2012: Kultariutta


Hinta: 6,50  Huomaa: hinta noussut yhden euron!

Yllätyslahja: 2 sormusta, niissä Bloom ja Musa
Kannessa: Stella ja Bloom Sophix-asuissa
Jatkoa viime numerosta.
Juonta:
Winxit ovat yhä Gardeniassa, mutta päättävät pitää yhden vapaa-päivän. He tapaavat Roxyn kaverin, Krissin ja lähtevät purjehtimaan. Kriss ihastuu Bloomiin, mutta Bloom haluaisi olla pelkkä ystävä Krissin kanssa. Sky suuttuu Bloomille kuullessaan, että he ovat vain purjehtineet ja sukellelleet, vaikka heidän pitäisi ratkoa tehtäväänsä. Nerumanin pahat henget hyökkäävät, mutta Bloom onnistuu voittamaan ne. Lopulta selviää, että mereen on piilotettu miina. Winxit ehtivät kuitenkin pelastamaan miinaa kohti menevän laivan. Bloom kertoo Krissille, että hänellä on jo poikaystävä ja sopii myös riidan Skyn kanssa.
Muuta lehdessä:
-Winx-postipalsta
-Tanssia ja sporttia: Hyppiminen
-Winx-horoskooppi
-Funny Games: Ennustusleikki
-Testi: Oletko ymmärtäväinen ystävä?
-Winx Girls:Tunteiden taikaa: Viha ja itsensä hillitseminen
Plussat ja miinukset:
+ Sormukset olivat hienot ja mahtuivat paremmin sormeen kuin edelliset.
+ Toisessa sormuksessa oli Musa, eikä Flora tai Stella, niin kuin yleensä.
+ Se Viha-juttu oli kiva, kun siinä oli kuvia 4. kauden jaksoista ja siinä oli 2 kuvaa Nebulasta!! Olen Nebula-fani!! ;D
+ Kansi ihana! <3
- Tarinan alkuosa (viime numero) oli hyvä, mutta tämä ei.
- Sarjakuva oli mielestäni tylsä. Jännitys puuttui!
- Morganan sauraus ei parantunut eikä korua saatu takaisin. Tarina jäi kesken...
Suosittelen: Nille, jotka haluavat tietää, miten jatkotarina päättyy. Kannattaa kuitenkin varautua pettymykseen. Ei liity niin paljon 4. kauteen kuin viime numero.
Arvosana: 6+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti