...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Tervetuloa Magixiin


Tervetuloa Magixiin


1. kauden 2. jakso
Koko Winx Clubin 2. jakso
Bloom lähtee Stellan mukana Alfeaan. Paikanpäällä Bloom kuitenkin huomaa, että hänen vanhempiensa olisi pitänyt lähettää ilmoittautumislomake koululle, sillä apulaisrehtori Griselda tarkistaisi kaikki oppilaat, ennen kuin he pääsisivät sisälle. Stellan pitä viedä Griseldalle erään Varandan eroamiskirje, mutta hän repii sen ja sanoo, että Bloom pääsee sisälle ottamalla Varandan paikan. Temppu toimi! Myöhemmin Alfeassa Stella ja Bloom tutustuvat Floraan, Tecnaan ja Musaan. He lähtevät yhdessä Magixiin, mutta silloin Knut ja Trixit hyökkäävät. He yrittävät saada Stellan sormuksen ja seuraa taistelu. Viime hetkellä Stella onnistuu teleporttamaan itsensä ja keijuystävänsä takaisin Alfeaan. Mutta kun he palaavat, ovat Faragonda ja Griselda saaneet jo selville, ettei Bloom olekaan Varanda. He antavat Bloomin kuitenkin jäädä Alfeaan. Bloom keksii ryhmälle myös nimen: Winx!
Plussat ja miinukset:
+ Trixit tulivat ekaa kertaa sarjaan.
+ Stellan nimiehdotukset Winx Clubille olivat huvittavia: Kepeät keijut, Stellaviisikko jne.
- Missä välissä Bloom muka olisi jo suunnitellut valmiiksi Winxin logon, kun melkein heti Floran, Tecna ja Musan tavattuaan he kaikki lähtivät Magixiin? Hiukkasen epäaitoa...
Suosittelen: niille, jotka haluavat nähdä, miten Winx Club perustettiin ja haluavat nähdä Winxien ja Trixien ensitapaamisen.
En suosittele: niille, jotka ovat kiinnostuneita vaan spesialisteista, sillä heitä ei tässä jaksossa nähdä.
Arvosana: 9+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti