...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 2/2012


 Winx-lehti 2/2012: Gregoryn viha

Hinta: 6,50e

Yllätyslahja: tarroja, jotka vaihtelivat lehden mukaan. Itse sain Tecnan, Bloomin ja Floran. Toinen vaihtoehto olisi ollut Stella, Musa ja Layla.
Kannessa: Bloom, Layla ja Stella cheerleaderasuissa
Liittyy aiempiin tarinoihin, joissa on uusi vihollinen (Neruman) ja Mustan kehän velhot.
Juonta:
Winxit huomaavat, että Love&Pet-kaupassa työskentelevällä Cindyn poikaystävällä, Gregorylla on myös taikavoimia. Winxit ottavat yhteyttä Valonlinnakkeen viisaisiin, mutta viisaat eivät halua Gregorya oppilaakseen, sillä heistä Gregory on liian vihainen saadakseen voimiaan hallintaansa. Gregory raivostuu, riitautuu Cindyn kanssa ja lähtee. Mutta koska Gregory on niin täynnä vihaa, Neruman kiinnostuu hänestä ja ylipuhuu hänet pahojen puolelle. Mustan kehän velhot kyökkäävät Winxejä vastaan Gregory mukanaan, mutta lopulta Gregory palaa takaisin hyvien puolelle. Mielestään hän ei kuitenkaan ansaitse Cindyä ja lähtee.
Muuta lehdessä:
-Postipalsta
-Vihreä planeetta
-Winx-horoskooppi
-Hauskat puuhat
-Maaginen testi
-Winx Girl-tunteiden taikaa
Plussat ja miinukset:
+Sarjakuva oli tosi jännittävä ja hyvä!
+Minusta on kiva, kun tarina jatkuu ja Winxit ovat edelleen Maassa.
+Winx Girl-tunteiden taikaa-juttu on hieno, sillä siinä on kohtauksia ja kuvia 4. kaudelta.
+En taida keksiä yhtään miinuksia! (Paitsi Mustan kehän velhot on suomennettu taas Mustan ringin taikureiksi.)
Arvosana: 9+
Kenelle suosittelen? Niille, jotka pitävät 4. kaudesta ja ovat lukeneet edellisiä numeroita ja ovat kiinnostuneita uusista hahmoista, niiden taikavoimista ja taisteluista. Jännitystä kaipaaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti