...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 6/2012


Winx-lehti 6/2012: Wocky!

Hinta: 6,50e
Kannessa: Bloom ja Flora
Liitelahja: Winx-tatuoinnit (taas!) Minulle tuli 4. kauden Bloom, Stella ja Believix Flora.
Muuta lehdessä:
-Winx-postia
-Tecnan sivu-Techno Zone
-Elävä planeetta-Living planet
-Vihreä planeetta-Green planet
-Musiikin tähdet-Music star
-Muoti ja tyyli-Fashion & Style
-Winx-horoskooppi
-Tanssia ja urheilua-Dance & Sport
-Maaginen testi
-Winx Girl-Ihanaa taikuutta
Juonta:
Winxit (tällä kertaa aivan kaikki) ovat hiihtolomalla Stalax-planeetalla, jolla vallitsee ikuinen talvi. Wockyn hyökkäys meinaa kuitenkin pilata paikan maineen, joten Winxit lähtevät selvittämään, kuka ihmissusi olisi ja kuinka taian saisi purettua.
Tietoa: Wocky on hirviö, puoliksi apina ja puoliksi susi. Muinainen taikuri langetti taian Stalaxin metsien ylle ja jos ei kunnioittanut metsää, muuttui wockyksi. Kirousta on pakko sietää loputtomiin.
Plussat:
+ Sarjakuva oli hienosti väritetty ja piirretty.
+Tecnan Techno Zone oli kiva ja siinä mainostettiin Winx Rock Stars-nintendopeliä.
Miinukset:
-Ekstrasivuja oli niin paljon, että sarjakuva oli enää vain 28-sivuinen! :(
-"Sisäkansi: Adriana Farina, Fabio Piacentini", vaikka ainakin minun lehdessäni ei edes ollut sisäkantta, vaan sen tilalla oli Pets-lehden mainos.
-Sivulla 26 Bloom huutaa :"Liekkiase!", mutta kirjaimet ovat niin paksulla fontilla, ettei niistä meinaa saada kunnolla selvää.
-Tarina oli aika tylsä, sillä se oli lyhyt, joten ei ehtinyt tapahtua mitään mullistavaa.
-Sivulla 47 ei ollut suomennettu tekstiä "soluzione gioca con me".
-Taas sama mainos Winx Online-sivuista.
-Music Star-sivuilla oli Musan soittolistassa ykkösenä Robinin Frontside ollie. Pitääkö sitä hehkuttaa aivan joka paikassa??!! JopaWinx-lehdessä????
-Winx-toimituksen tervehdyksessä sanotaan, että Winxit kohtaavat hiihtolomallaan ihmissuden, vaikka wocky on puoliksi apina ja puoliksi susi.
-Ekstrasivuja oli liikaa, joten sarjakuva jäi liian lyhyeksi. Miettikää; ennen sarjakuva oli 21 sivua pidempi!

Arvosana: 6+
Keille suosittelen: Jos pidät ekstrasivuista enemmän kuin sarjakuvasta, pidät varmasti tästä lehdestä. Jos taas tilaat lehteä sarjakuvan vuoksi (kuten minä), tämä lehti on sinulle pettymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti