...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 10/2011


Winx-lehti 10/2011: Kivihirviöt

Liitelahja: muovinen pussukka, jota koristavat Believix-Bloom ja -Flora
Kannessa: Bloom, Musa ja Stella
Hinta: 5,50
Juonta:
Päähenkilöinä: Roxy ja Manuel
Roxy haluaa rakentaa hoitokodin hylätyille eläimille, joten hän ja Manuel matkustavat vuoristolle, jossa Stellan ystävä Jessie ja hänen poikaystävänsä Peter asuvat  ( heidät nähtiin myös numerossa 4/2011 ). Mutta taikuri Kamud ( nähtiin numerossa 5/2011 ) aiheuttaa maanjäristyksen ja lopulta Roxy ja Manuel lähtevät Peterin kanssa metsään korjaamaan paikkoja, mutta Roxy ja Manuel putoavat. Roxy satuttaa jalkansa ja yrittää kumminkin löytää Manuelin kanssa ulos. Samaan aikaan muut Winxit huomaavat, että maanjäristykset johtuivat Kamudin luomista kivihirviöistä. Hirviöt aikovat tuhota koko Magixin, eivätkä taiat tepsi niihin.Lopulta Winxit löytävät Roxyn ja Manuelin ja onnistuvat voittamaan kivihirviöt- taika, joka ne loi, tuhosi ne.
Lehdessä oli myös jälleen extrasivuja ( sarjakuva siis lyhentyi) :testi, puuhaa, Winx-horoskooppi,muotia ja tietoa värikkäistä eläimistä.
Arvosteluni:
Plussat:
+ Lehti on uudistunut! Kivaa, kun on sarjiksen lisäksi muutakin.
+ Hei taas!- sivulla on Flora Sophix-kuva taustalla ja ihana Terveiset Alfeasta!-kuva.
+Roxyn hiukset oli piirretty tosi hienosti tässä sarjakuvassa ja muutenkin piirrosjälki oli mielestäni paljon parempaa.
+ Sarjis oli mahtava! Se oli tosi jännittävä! Ja vaikken pidä niin paljoa Roxysta, nyt hän nousi suosiossani ylemmäs ja pidän hänestä enemmän.
+ Puuhasivulla oli kuva Lady GaGasta! Aloin kiljua innosta, kun näin sen (oikeasti)!
+Winx-horoskooppi on niin mahtava.
+ Lehdessä kerrottiin lyhyesti Zoomix-siivistä.

Miinukset:
-Kun Roxy ja Manuel yrittivät löytää luolasta pois, Roxy ei käyttänyt taikavoimiaan. Miksi? He olisivat helposti voineet lentää sieltä pois!
-Liitelahjapussukassa olivat Bloom ja FLORA. Ennen niissä olivat aina Bloom ja STELLA. Flora on ottanut Stellan paikan... Surettaa siksi, että Stella on lempiWinxini, mutta ymmärrän, sillä Florasta on tullut suositumpi maailmanlaajuisesti.
Arvosana: 10-
Suosittelen: jännitystä kaipaaville ja Roxy<3Manuel-faneille.
En suosittele:Roxyn ja Manuelin vihaajille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti