...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 2/2013

Winx-lehti 2/2013: Särkyneet tähdet

Hinta: 6,95e

Liitelahja: sormus

Kannessa: Sky, Flora ja Bloom

Sarjakuvan juonta: (huom. sisältää paljon juonipaljastuksia!)
Stella tapaa idolinsa, Elvyra-sarjassa näyttelevän Jenny Carterin, Gardeniassa halutessaan pyytää nimmarin. Pian selviää, että Elvyra tarvii Winxien apua, sillä hänelle on alkanut tapahtua outoja asioita sarjan kuvauksien aikana. Winxit lähtevät kuvauksiin tutkimaan asiaa, mutta yhtäkkiä ympäristö muuttuukin oudoksi ja pelottavaksi paikaksi. Pian Stella hoksaa, että he ovat joutuneet mukaan Elvyra-sarjaan. Stellan avulla Winxit selviävät, sillä Stella tietää, miten Elvyra toimi sarjassaan. Lopulta selviää, että kaikki Winxit olivat joutuneet Jennyn järjestämään ansaan ja että Jenny onkin noita! Stella pettyi kovasti, kun hänelle selvisi hänen idolinsa oikea luonto. Lopulta Winxit lähettävät Jennyn Pilvitorniin.

Muuta lehdessä:
- lukijapalsta
- Dance & Sport
- Music Star
- Fashion & Style
- Kaksi testiä
-  Winx-horoskoopit
- Green Planet- Vihreä planeetta
- Winx Girl

Plussat:
+ Sarjakuvan juoni oli mielestäni tosi hyvä ja jännittävä! Juoni kulki mielenkiintoisesti aivan alusta loppuun, eikä tylsiä kohtia ollut.
+ Sarjakuva oli piirretty hyvin.
+ Oli hauskaa nähdä, miten kovasti Stella fanitti Elvyra-sarjaa.
+ Elvyra-sarja vaikutti mielenkiintoiselta. Jos sellainen olisi oikeasti olemassa, ehkä minäkin olisin fani! :)
+ Pidin Jenny Carterista! Loppuratkaisua en olisi voinut mitenkään arvata etukäteen! Kun loppu selvisi, ilmeeni oli :O . Pidin jopa Jennyn vaatteista, vaikka en normaalisti pidä vaaleanpunaisesta tai pinkistä. Ja lopussa Jennyn noita-asu oli upea! Kaiken lisäksi oli jännä sattuma, että Jennyn sukunimi oli Carter, sillä suosikkinäyttelijäni nimi on Helena Bonham Carter. :O
+ Elvyra-sarjan paikat olivat hienoja!
+ Roxy oli mukana sarjakuvassa.
+ Voisin antaa sarjakuvalle vaikka kuinka monta plussaa! :)
+ Lehdessä oli ihan pieni juttu Lady GaGasta (fanitan häntä todella paljon!!)
+ Kuvia Winx-kynsilakoista ja -paidasta.
+ Kaksi testiä, joista toinen osui minun kohdallani taas ihan nappiin! :)
+ Pienet ristikot ja tehtävät ovat aina kivoja. :)
+ Pidän Winx-horoskoopeista.
+ Winx Girl-juttu oli taas tosi hyvä! Siinä oli Nebula, joka on yksi suosikkihahmoistani.

Miinukset:
- Floran Believix-toppi oli taas piirretty väärin.
- Harmi, että sarjakuva oli niin lyhyt. Olisin mielelläni lukenut, miten Jenny pärjäsi Pilvitornissa! No, olenkin Pilvitorni-fani. :)
- Music Star-soittolistassa oli taas Moves like jagger-kappale. Sama kappale oli myös edellisen lehden soittolistassa.

Keille suosittelen: Jos pidät jännityksestä, sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä lehti! Itse pidin sarjakuvasta todella paljon! Music Star-jutussa on Katy Perrysta ja ihan vähän Lady GaGasta ja Adelesta, eli jos fanitat jotain heistä, kannattaa myös lukea. Pidin myös testeistä. Suosittelen tätä lehteä, kannattaa ostaa!

Arvosana: 10-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti