...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa jakso Alfean keijukoulu


Alfean keijukoulu


1. kauden 3. jakso
Koko Winx Clubin 3. jakso
Bloomilla on hankalaa Alfeassa, sillä hän ei meinaa onnistua taioissa ja tuntee itsensä ulkopuoliseksi. Faragonda kuitenkin päättää järjestää tervetuliaisjuhlat uusille keijuille ja kutsuu juhliin myös Punalähteen spesialistit. Pilvitornin noitia ei taaskaan kutsuta, joten Griffin antaa noidille tehtävän suunnitella, miten he voisivat pilata keijujen juhlat. Trixien ehdotus on Griffinistä niin halveksuttava ja hirveä ( toisin sanoen paras ), että he saavat palkinnoksi toteuttaa sen; murtautua Alfeaan ja noitia spesialistien antamat lahjat niin, että taikamunista kuoriutuu käärmerottia. Trixit suunnittelivat, että kun käärmerotat aiheuttaisivat mekkalaa, he voisivat viedä Stellan sormuksen. Sattumoisin Bloom kuulee suunnitelmasta ja onnistuu yhdessä muiden Winxien kanssa kumoamaan Trixien pahan loitsun. Bloom taistelee Trixejä vastaan yksin ja muuntautuu myös ekaa kertaansa keijuksi.
Plussat ja miinukset:
+ Pilvitorni!!! ;D
+ Griffinin kommentit Trixien ideasta oli niin hyvä:"Hirveä, halveksuttava, eli toisin sanoin paras!" Niin tyypillistä!
+ Trixien ilmeet olivat hyvät, kun he huomasivat Bloomin yrittävän viedä Stellan sormuksen takaisin leijuvasta korurasiasta.
+ Bloom muuntautui keijuksi.
+ Icy sai Pepe-ankan ja kun Pepe huusi Icylle "Kvaak kvaak, äiti!", Icyn ilme oli hyvä.
- Valmistus virhe: vastaloitsua lukiessaan Stellan hiuspanta vaihtoi koko ajan väriä: välillä se oli sininen, välillä violetti tai oranssi.
- Miten Icy osuu aina ohi, kun yrittää jäädyttää Bloomin? Kyllähän Icyn pitäisi huomata, jos Bloom karkaa piiloon pensaan taakse.
-Flora näki sisältä, että Trixit olivat saartaneet Bloomin, mutta Winxit eivät voineet tulla ulos auttamaan, kun Faragonda ei päästänyt heitä. Mikseivät he kertoneet Faragondalle, että Bloom on pulassa??
Suosittelen: niille, jotka ovat huumorintajuisia.
En suosittele: niille, joita juhlat ja shoppailu eivät kiinosta.
Arvosana: 9,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti