...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 1/2006



Winx-lehti 1/2006: Linna ( Aivan ensimmäinen Winx-lehti Suomessa! )


Perustuu Winx tv-sarjan 1. kauden jaksoon 2.Stella vie Bloomin Alfean keijukouluun tekaistulla nimellä ja Bloom ja Stella tapaavat Floran, Musan ja Tecnan. Magixiin mennessä Knut-jätti vie Stellan sormuksen Trixeille, jotka Bloom tapaa ensi kertaa. Selviää, että Bloomilla on upeita voimia. (Trixit luulevat lohikäärmeen liekin olevat Stellan sormuksessa, joten he yrittävät saada sormuksen.) Lopulta Alfeassa Bloomin todellinen henkilöllisyys selviää, mutta hän saa silti jäädä kouluun.

Kommentit:

Nämä aivan ensimmäiset numerot ovat mielestäni parhaita, sillä tykkään lukea tv-jaksojen sarjakuvaversioita, se on niin Winxiä!

+ Tosi hyvä juoni!

+ Bloom näyttää tosi hienolta, kun kantaa Stellan valtikkaa keijuasussaan!

- Värivirhe; kun Icy tai joku Trixeistä puhui puhelimessa, niin hiukset olivat punaiset, vaikka kellään Trixillä ei ole punaisia hiuksia.

- Pilvitornin noitia sanottiin koko ajan velhoiksi, vaikka velhot tavallan ovat miespuolisia noitia.

Arvosana: 10

Kannattaako lukea? Kyllä, paitsi jos et pidä 1.kauden jaksosta 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti