...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hauskaa Winx-puuhaa osa 2


Hassut tarinat

Tarvitset yhden tai useampia Winx Club-kirjoja, sellaisia romaaneja,ei sarjakuvia. Lisäksi kynä ja paperia.
Tee näin: Avaa kirja sokkona mistä vaan ja kirjoita paperile ensimmäinen lause, jonka näet. Se on tarinan otsikko. Avaa sitten kirja eri puolilta ja poimi sekalaisia lauseita. Kun pääset jonkinlaiseen loppuun, lopeta tarina. Siitä voi tulla sekava, mutta ainakin hauska! XD Kokeile.
Esimerkki:
Sivu 57, alimmainen lause. Tarina alkaa:

VAIN EDISTYNEIMMÄT NOIDAT JA KEIJUT OSASIVAT LUKEA KIRJAN SALAPERÄISTÄ KIELTÄ

Bloom vilkaisi alapuolellaan seisovia ystäviään. Stella kääntyi katsomaan häntä ja hymyili: " Hei vaan." Pian hän menettäisi voimansa kokonaan ja kuuluisi lopulta näiden voimattomien ihmisten joukkoon tällä surkealla planeetalla. Seuraavana aamuna Alfeassa Stella harjasi pitkiä, vaaleita hiuksiaan hyräillen. Kuvat katosivat Bloomin mielestä. "Tästä saat!" mestari Codatorda huusi kietoessaan taikaruoskaansa yhden hirviön kaulan ympärille. Yleisö ei ollut uskoa silmiään! Sky painoi oman energiamiekkansa nappulaa. Sitten Tecna räväytti silmänsä auki."Löysin hänet!" Bloom lensi pakenevan prinsessan perään".Sinähän olet noita, Mirta", Flora sanoi. Bloom työnsi oksan syrjään ja löysi etsimänsä. Niin sen täytyy olla, Bloom ajatteli.
                                                  LOPPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti