...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Vähän päivittelyä



Moi!

Tänään innostuin päivittelemään sivujani. :) Kirjoitan tähän postaukseen päivityksiä. Jos päivittelen lähiaikoina lisää, listaan ne tähän, sillä en viitsi jokaiselle pienelle päivitykselle tehdä kokonaan uutta postausta. :D

Päivitykset:

- Siivosin Linkit/ä-osion ja poistin sieltä vanhentuneet linkit ja poistetut sivut. Harmikseni huomasin, että kaksi suosikkisivuani (Winx No Sekai ja Stella's magical world) oli poistettu kokonaan. :(
Huom. jos sinä haluat sivusi linkitettäväksi, laita kommenttia/viestiä vieraskirjassa tai chatissa (eli Lähetä viesti -osiossa)!

- Horoskoopit-osio palasi pitkältä tauoltaan, sillä kirjoitin heinäkuun 2014 horoskoopit! Löydät ne Luettavaa-osiosta, mutta pääset lukemaan ne nopeammin klikkaamalla tästä. Uudistin myös osiossa olevan "kansikuvan".

- Tein uuden osion Sivuihin, nimeltään Uutiset! Kirjoittelen sinne Winx Clubia koskevia uutisia sitten, kun ehdin.

Olen ollut laiska, koska älypuhelimen saatuani en ole ollut koneella, koska en ole jaksanut laittaa konetta ja nettiä päälle. Pyydän anteeksi, tämä kuulostaa niin säälittävältä! XD Siispä löysin vasta nyt sivun, jolla voin katsoa 6. kauden jaksoja englanniksi, koska youtubesta niitä ei löydy. Olen aiemmin katsonut ensimmäisen jakson, mutta olen nyt tosi jäljessä kaikista uutisista jne. Siksi Uutiset-osio on vielä tyhjillään, enkä ole myöskään kirjoittanut mitään 6. kaudesta.

Sain inspiraation uuteen osioon, jonka tekemistä olen harkinnut jo kauan. Aion tehdä Winxien winkit -osion, jossa on kirjoittamiani vinkkejä elämää varten, esim. Floran ekologiavinkit, Bloom auttaa -palsta, Stellan shoppailuopas, Laylan urheiluvinkit jne.

Lopuksi tein vielä äänestyksen, jossa voitte äänestää, mitä itse haluaisitte näille sivuille. Klikkaa linkkiä:

Mita haluaisit sivuilleni? (Voit valita useita vaihtoehtoja!)

Oho, unohdin alussa, että pollcodeen voi nykyisin laittaa myös ääkkösiä. :D

1 kommentti:

  1. Hei! Olen juuri aloittanut uudet winx sivut, jotka keskittyvät lähinnä 1-3 kauteen! : ) Winx Nostalgia! Sivut viellä tosin työn alla! : )

    VastaaPoista