...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvostelussa Winx-lehti 11/2011


Winx-lehti 11/2011: Salaisuuksia ja mustasukkaisuutta

Liitelahja: jonkinlaiset Bloom-hiuslisäkkeet
Kannessa: Bloom ja Stella Rock bändi-asuissa
Hinta: 5,50
Päähenkilöinä: Roxy & Manuel, sekä Musa & Lukas
Juonta:
Uusi spesialisti Mikos koettelee Roxyn ja Manuelin välejä, mutta lopulta ujot Roxy ja Manuel tunnustavat rakkautensa toisilleen. Nyt Roxyllakin on poikaystävä. Samalla Musan poikaystävä Lukas pakenee lakitoimiston Zinieff & Zinieff:in miehiä, jotka on lahjottu Lukaksen isän liikekumppanin kanssa pakottamaan Lukas katoamaan, jotta he perisivät Lukaksen isän liikkeen. Lopulta Lukas lähtee isänsä luo. Hänen ja Musan juttu on nyt ohi, vaikka Lukas sanoikin, että hänen sydämessään on aina tilaa Musalle.
Muuta lehdessä:lukija-palsta, Laylan lenkkeilyvinkit, Winx-horoskooppi, eläinaiheisia tehtäviä, vinkkejä tylsää automatkaa varten, tietoa linnuista ja testi.
Plussat ja miinukset:
+ Lehdessä oli Sophix-kuvia (ei sarjakuvassa), yleensä aina vain Believix-kuvia
+Vinkit tylsälle automatkalle olivat hyödyllisiä
- Liitelahja oli outo: Bloom-hiuslisäke, enkä ymmärrä, miten se kiinitetään. Hiukset ovat samalaisia kuin Winx-nukeilla
-Eläintehtävä on liian vaikea verrattuna lukijoiden ikään.
-Sarjakuva oli tylsä.
- Kun Musan kännykkä varastettiin, Musa totesi hetken päästä:"Hetkinen...Laukkuni tuntuu kevyemmältä..." Ihan kuin joku yksi kännykkä painaisi niin paljon, että heti kun se viedään, sen huomaa. xD
-Musa on taas ilman poikaystävää, sillä lehdessä hän ja Riven eivät ole yhdessä.
-Myöhemmin kun muut Winxit paitsi Roxy menevät Musan luo, he huutavat Musan kanssa:"Winx-taikaa!", vaikka kaikki paitsi Musa ovat jo muuntautuneet.
Arvosana: 6+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti