...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Lisää luettavaa

Kirja ja Tecna

Moi!
Olen päivitellyt kesäloman aikana, joten muistutan vielä, että päivitykset näkyvät oikealla puolella olevassa Tecna-päivityslaatikossa.
Tänään kirjoitin jatkoa Peilimaailma-tarinalle, jonka aloitin joskus ainakin vuosi sitten, eikä se ole vieläkään valmis XD Mutta tänä kesänä kirjoitan sen valmiiksi. Nyt kirjoitin siis 9. luvun. Tarina kertoo Peilimaailmasta, minkä Winxit vahingossa luovat. He tapaavat siellä kaksoisolentonsa, mutta huomaavat, että kaksoisolennot ovat heille täysiä vastakohtia. Kuinka käy? Voit lukea tarinaa tästä.

Olen aivan innoissani, sillä minulla on mahtavia uutisia kaikille Winx-lehden lukijoille, jotka osaavat englantia! Löysin nimittäin sivun, jossa voi lukea melkein kaikki Winx-lehtien sarjakuvat englanniksi ja myös ne, joita ei ole Suomessa julkaistu. Sivu on nimeltään Winx Wikia ja siellä on muutenkin todella paljon tietoa Winx Clubista. Kaikki on englanniksi, mutta jos osaat vähänkin englantia, kannattaa käydä katsomassa tätä sivua: http://winx.wikia.com/wiki/Winx_Club_Comic_Series
Eli kelaat sivun alas, jolloin näet luettelon lehdistä (tekstinä). Klikkaa haluamaasi lehden nimeä, niin pääset livejournal-sivulle. Paina "Forward" niin voit lukea seuraavan sivun ja jos haluat palata edelliselle sivulle, paina "Backward".

Maagisia lukuhetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti