...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Linkkilista suosikkibiiseistäni?




Moi!

Kirjoitan nyt aika pikaisesti, sillä kello on jo sen verran... Mutta no jaa, on loma! :D

Tässä juuri äskettäin mieleeni putkahti idea, että voisin tehdä listan, johon linkittäisin suosikkibiisini, niin että te lukijat voisitte halutessanne kuunnella niitä myös. Voisin kirjoittaa biiseistä myös vähän kommenttia tai jotain sellaista. Listan laittaisin luultavasti Kuka on Superpupu -osioon. Juuri nyt en tee listaa, sillä en luultavasti ehdi päivittelemään viikkoon kunnolla, en tiedä vielä. Mutta voisin tehdä listan ehkä seuraavana viikonloppuna, ellen ehdi sopia jotain tekemistä kaverieni kanssa silloin. Listaa voin kuitenkin suunnitella jo.

Tässä on äänestys, jossa voitte äänestää, mitä mieltä olette ideasta. Ja vaikka monet äänestäisivät, ettei heitä kiinnostaisi tippaakaan minun suosikkibiisini, niin laitan listan silti, sillä on semmoinen fiilis, että tekee vaan mieli tehdä lista ihanista biiseistä. :D

Eli nyt tässä viimein se äänestys: Haluaisitko listan Superpupun suosikkibiiseista?

PS. Monet saattavat luulla, että kuuntelen pelkkää Lady GaGaa, koska hän on idolini. Oikeasti musamakuni on todella laaja ja ihan mielialasta riippuen kuuntelen välillä pirteää poppia, synkkää goottimusiikkia, rokkia tai klassista... Eli siis vaihtelua on ja aion linkittää suosikkibiisejäni useasta eri kategoriasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti