...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Numeropeli



Numeropelissä voi olla loputtomasti pelaajia, ja aina voi tulla mukaan! Ensin ensimmäinen pelaaja sanoo 1, ja seuraava 2 jne. Numeroita sanotaan järjestyksessä, eikä sama henkilö voi laittaa numeroita peräkkäin. Se, joka sanoo numeron 100, voittaa ja pääsee voittajien listalle. Sen jälkeen peli alkaa alusta; seuraava pelaaja sanoo taas 1 .

Yleensä teen voittajilee pienen palkintoläpyskän Blingeellä, mutta jos sama henkilö voittaa monta kertaa tai voittajia tulee joka päivä, en välttämättä ehdi/jaksa tehdä.

Esimerkkejä:

ÄLÄ TEE NÄIN:

Pelaaja 1: 1

Pelaaja 2: 5

Pelaaja 3: 6,7,8,9,

Pelin tarkoitus on olla ajankuluksi, joten pitäkää hauskaa! :D
Ps. Muista, että tämä ei ole chat. Jos haluat chattiin, mene osioon "Lähetä viesti". Jos joku spämmää tai käyttäytyy epäasiallisesti, poistan viestit ja annan IP-eston, jonka jälkeen henkilö ei voi enää osallistua peliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti